Harry Potter -tapahtumamateriaali

Olemme koonneet kirjastojen ja koulujen käyttöön upean Harry Potter -tapahtumamateriaalipaketin! Paketti on täynnä taikapelejä ja monenlaista tekemistä, jotka auttavat sinua järjestämään loistavan tapahtuman kaiken ikäisille noidille, velhoille ja jästeille. Pidätpä tapahtumasi sitten koulussa, kirjastossa tai kotona ja pienelle tai suurelle joukolle, ja olivatpa osallistujasi vasta tutustumassa kirjaan tai jo innokkaita faneja, tästä paketista saat kaiken tarvitsemasi inspiraation ja käytännön materiaalit.

Voit seurata opastamme tarkasti tai käyttää sitä innoittamaan omia upeita ideoitasi. Joka tapauksessa tiedämme, että ihastut pakettimme peleihin, aktiviteetteihin, visoihin ja askarteluideoihin.

Ole mukana Harry Potterin Kirjayössä 6.2.2020! Tänä vuonna teemana on kolmivelhoturnajaiset. Noidat, velhot ja jästit kaikkialta maailmasta kutsutaan osallistumaan koetuksiin, ja he kilpailevat taikapeleissä, tekevät lumoavia käsitöitä ja mittelevät taitojaan monin tavoin. Taikasauvat valmiina… taikuus

– Tammen Kirjayö-tiimi

Tutustu inspiroivaan pakettiin ja lataa täältä. Huom! Aineisto ei kaupalliseen käyttöön.

#HarryPotterinKirjayö